Om Bysso

Bysso Interiör AB kom till när jag och min familj skulle flytta från Stockholm ner till Skåne. Jag hade en vision om ett bord med mässingsskiva men lyckades inte hitta det någonstans. Till slut tog jag kontakt med lite olika hantverkare för att kunna ”bygga” mitt egna nya drömbord. Efter två olika prototyper stod det klart. Jag var otroligt nöjd med mitt egendesignade soffbord.

Jag var vid tillfället mammaledig med vår första dotter och tanken var att jag skulle gå tillbaka till byggbranschen där jag jobbat som byggingenjör med större offentliga byggnader. Men efter mycket frågor om soffbordet satt jag och min man en kväll då han säger, kör! Säg upp dig och våga tro på att du kan designa och tillverka soffbord till Sveriges inredningsintresserade killar och tjejer. Så det var där och då Bysso föddes!

Vi har idag utvecklat vidare Bysso och kan nu erbjuda fler materialval än enbart mässing. Det vi idag erbjuder är mässing, koppar, spegel, marmor samt granit.

Vår vision är att göra trendiga snygga bord och inredningsdetaljer som håller i tiden. Hos oss får du kvalité till ett bra pris utan att vi tummar på materialvalen.

Vi tillverkar möbler på era önskemål och tar in måttbeställningar. Önskar ni en skräddarsydd möbel till ett rum gör vi gärna en konsultation och efter det ritar upp möbeln innan tillverkning.

Hjärtligt välkommen att kika på vårt standardsortiment där vi har många fina bord och inredningsprylar.