• Leverans till hela Sverige
  • 30 dagars öppet köp
  • Titta in i vårt showroom

Contract

Analys och planering

Vi träffas för ett första möte och ni berättar om er verksamhet där vi gör en analys och lägger en plan för hur er interiör ska se ut och fylla de behöv ni har som verksamhet. Vi kan starta efter att byggarna har gjort sitt efter en uppfräschning av en befintlig lokal eller vi kan vara med från start om en omfattande renovering eller en inflytt av en ny lokal skall göras.

Planering av interiör och inredning

Vi presenterar vårt förslag till er som ritas upp och presenteras på skärm över ett möte där ni även får se materialval och möbler. När vi kommit fram till ett slut resultat beställs möbler och vi levererar det till er verksamhet monterat och klart. Allt för att det skall vara så smidigt som möjligt för kunden. Att överlåta dessa val till oss gör att ni får bra kvalitet på möbler som håller i tiden både i stil och kvalitet. Vi har en rad olika varumärken som ni hittar under fliken “varumärken” och denna lista fylls ständigt på.

Vad kan vi hjälpa till mig vid en ombyggnation?

Skall ni flytta in i en ny lokal eller förnya den befintliga? Vi hjälper er med helhetsplaneringen! Det är inte lätt för er som verksamhet att tänka på var eluttag eller ventilationsdon skall sitta för att inte störa helhetsintrycket för interiören för er verksamhet. Detta är inte häller något som byggarna tänker på. Då ska ni låta oss vara med från start och planera det tillsammans med er byggfirma. Ingen vill ha en ventilationstrumma bredvid där det skall sitta en lampa. Så för att minimera kostnader och tid ser vi till att det blir rätt från början!

Val av färg och material

Detta är något som kräver ett tränat öga och inte är så lätt som man kanske vid första anblick tror. Att få ett hem att smälta ihop och ha en röd tråd är inte alltid enkelt, då är en offentlig miljö snäppet svårare. Det är väldigt viktigt att väggar, golv, tak och gardiner passar ihop med era möbler och därför rekommenderar vi att våra inredare får hjälpa er med denna biten för att få bästa möjliga resultat tillsammans med möblerna.