• Leverans till hela Sverige
  • 30 dagars öppet köp
  • Titta in i vårt showroom

Om contract

Vår nya delägare, Daniel Vidlund, besitter 22 års erfarenhet inom inredningsbranschen riktat mot den offentliga sektorn. Både som återförsäljare, men också från det tillverkande ledet. Under sina år i branschen har Daniel utvecklat en bred produktkunskap från de främsta leverantörerna i Norden, samt övriga Europa. I sin senaste yrkesroll var Daniel platschef/projektledare i 12 år hos Input Interiör KC AB i Kalmar. Där arbetade han med flera större inredningsprojekt runt om i Norden, vilket bl.a inkluderar Telenors och Samsungs huvudkontor i Stockholm. Tjänsten har också gett upphov till ett brett kontaktnät med flertalet framgångsrika projekt lokalt i Kalmar.

Med sina erfarenheter kring B2B är Daniels målbild att utveckla Bysso genom att förena företaget med det breda kontaktnätet, samt simultant arbeta mot den offentliga sidan. Fokus är företaget som en oberoende verksamhet där Bysso realiserar kundens vision. I tätt samarbete med kund ökas förutsättningarna till att nå optimal effekt av inredningen gentemot lokalens utformning, färgsättning etc. I samarbetet får kunden en helhetslösning som involverar produktförslag, 3D-visualisering av objektet, offert, beställning, leverans och eftermarknad. Helheten är viktig och projektets alla moment ska ske i symbios.

I sin nya roll hos oss är syftet att som projektledare vara den länk som kommunicerar och får alla parter i ett projekt att se husets byggnation, alternativt lokalens renovering, och inredningen som ett och samma projekt. Lokalen ska således anpassas på bästa sätt för optimering inför bl.a slutbrukarens inredning, möbler och belysning. Utförs dessa förändringar redan på ritningsstadiet kan det resultera i stora besparingar i form av tid och pengar för både kärnverksamheten och slutkunden. Som projektledare vill Daniel vara den länk som säkrar kvalitén och flaggar för de förändringar som gynnar byggnationen.

Målet är att efter kundens finansiella förutsättningar åstadkomma bästa möjliga resultat. Med sina verklighetsbaserade kunskaper om prislägen och leverantörer vill Daniel effektivisera projekten genom att tidseffektiv framställa och presentera förslag som faller inom ramen för ekonomin. Resultatet blir en besparing av tid och pengar för alla inblandade parter.

I rollen som fristående oberoende konsult ska kundens behov alltid sättas i fokus. Genom strategi och ekonomi som redskap tillsammans med de kreativa aspekterna i projekten kan resultatet, med dess helhet, säkras.