• Leverans till hela Sverige
  • 30 dagars öppet köp
  • Titta in i vårt showroom

Om Bysso

Först på prov 2015 började Byssos grundare Sofie rita på egna soffbord av materialet mässingskivor. Detta tog skruv och senare samma år växte företaget Bysso Interiör AB fram där vi i starten enbart producerade borden lokalt utanför Helsingborg. Efter något år där Sofie både lackerat, packat och skickat mässingbord valde Bysso Interiör att ta in marmor som alternativ till toppskivan av borden. Försäljningen ökade avsevärt och företaget växte då efterfrågan blev större.

Under våren 2020 valde vi att expandera genom att utöka sortimentet i form av flera varumärken samt personalstyrkan. Efter mycket jobb och funderingar har vi utvecklats. Idag har vi skaffat oss en lokal och förstärkning i personalen i form av Daniel som är delägare samt ansvarig för sidan mot företag.

Hösten 2022 öppnar vi upp kontor i Helsingborg där vi kommer ta emot kunder, både privata och företag, som vill ha hjälp med möbler. Hos oss kommer ni kunna beställa möbler ur vårt sortiment eller låta oss på Bysso komma med förslag till er. Vi erbjuder självklart alltid att både montera och leverera era möbler.

Planer inför framtiden är många, nya diskussioner hur vi ska hjälpa er kunder förs varje dag. För att påbörja processen har vi anlitat en inredningskonsult som finns till hand för er kunder, men även mot företag och kan hjälpa Daniel. Vi arbetar även med kompetensutveckling internt. Vi brinner för inredning och vill hjälpa er kunder på bästa möjliga sätt.

Bysso expanderar och vi är glada över alla er som vill vara en del av vår resa!