• Leverans till hela Sverige
  • 30 dagars öppet köp
  • Titta in i vårt showroom

Om Bysso

Först på prov 2015 började Byssos grundare Sofie rita på egna soffbord av materialet mässingskivor. Detta tog skruv och senare samma år växte företaget Bysso Interiör AB fram där vi i starten enbart producerade borden lokalt utanför Helsingborg. Efter något år där Sofie både lackerat, packat och skickat mässingbord valde Bysso Interiör att ta in marmor som alternativ till toppskivan av borden. Försäljningen ökade avsevärt och företaget växte då efterfrågan blev större.

Under våren 2020 flyttade grundarens familj till Kalmar och vid samma tid valde vi att expandera genom att utöka sortimentet samt personalstyrkan. Efter mycket jobb och funderingar har vi utvecklats. Idag har vi skaffat oss en lokal och förstärkning i personalen i form av Daniel som är delägare samt ansvarig för sidan mot företag. Vi valde även att göra en nysatsning kring vår webshop och utökade sortimentet med flertal märken och leverantörer. Vår ambition är att webbshoppen ska växa successivt med oss på Bysso Interiör och i framtiden erbjuda de produkter våra kunder eftersträvar.

Planer inför framtiden är många, nya diskussioner hur vi ska hjälpa er kunder förs varje dag. För att påbörja processen har vi anlitat en inredningskonsult som finns till hand för er kunder, men även mot företag och kan hjälpa Daniel. Vi arbetar även med kompetensutveckling internt, Sofie har under det senaste året utbildat sig och kan titulera sig certifierad inredare. Vi brinner för inredning och vill hjälpa er kunder på bästa möjliga sätt.

Bysso expanderar och vi är glada över alla er som vill vara en del av vår resa!