• Leverans till hela Sverige
  • 30 dagars öppet köp
  • Titta in i vårt showroom

Inför försäljning

HOMESTYLING/HOMESTAGING

Genom att presentera din bostad på rätt sätt, både vid visning och fotografering, får du en klar fördel gentemot liknande objekt på marknaden. Vi vill skapa en miljö där intressenterna av ditt objekt känner sig mer hemma och lättare kan visualisera hur det skulle vara att bo i just din bostad. Genom rätt åtgärder är målet att lyfta fram fördelarna med din lägenhet eller ditt hus. En homestyling/homestaging bedöms öka värdet vid försäljning av objektet med så mycket som 10% enligt ledande mäklare runt om i Sverige. Dessutom är arvodet avdragsgillt på vinsten av din försäljning.

Nedan följer några exempel på våra tjänster och vi kan självklart skrädda sy ett eget upplägg efter era önskemål.

Homestaging Total ”tomt objekt”:

Inreder tomt objekt med möbler, belysning, textilier, blommor, tavlor etc. Här tillhandahåller vi allt som behövs för att genomföra stylingen. I priset ingår hyra av möbler i 45 dagar.

Pris “Total”: från 230,-/kvm

 

Homestyling Mellan:

Helheten i en bostad med befintliga möbler samt lån av kompletterande möbler och inredningsdetaljer. I priset ingår hyra av möbler i 45 dagar.

Pris “Mellan”: från 7.650,-

 

Homestyling Light:

Befintlig inredning används tillsammans med lån av enklare inredningsdetaljer. I priset ingår hyra av inredningsdetaljer i 45 dagar.

Pris “Light”: från 4.650,-

 

Konsultation styling

Hembesök med förslag på vad innehavaren kan göra själv inför fotografering. Alla rum ingår.

Pris konsultation: från 1.595,-